Det skal du tænke over, når du skal arrangere polterabend
1. juli 2017 By Emilie Jacobsen Off

Det skal du tænke over, når du skal arrangere polterabend

Det er et stort ansvar at være den, der skal stå for en polterabend for en veninde. Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Du skal for eksempel koordinere alle dem, der skal med på dagen, finde ud af, hvilke dage de kan og invitere dem. Det er ofte et større projekt, da det ikke er alle dine venindes veninder, som du selv kender. Derudover skal I finde på en god måde at overraske din veninde, der skal giftes, så hun ikke aner, at I vil holde polterabend for hende lige præcis den dag. 

Derudover skal du selvfølgelig finde på en masse aktiviteter, som I kan lave på dagen. Det er meget forskelligt, hvad I skal lave, det kommer jo helt an på, hvad din veninde godt kan lide. Det er altid vigtigt, at du tager udgangspunkt i, hvad din veninde vil synes er sjovt, og ikke hvad du selv synes. Men det må også godt være lidt grænseoverskridende og sjovt. Nogle kvinder er helt med på, at der er en mandestripper med til deres polterabend og synes, at det er rigtig sjovt. Hvis din veninde måske ikke er den type, kan du også få en nøgen mand med til polterabenden på en anden måde. 

Det kan for eksempel være ved at arrangere croquis tegning af en nøgen mand. Der er mange mænd, der gerne vil stå model til den slags. Det er en lidt mere stille og rolig aktivitet, og hvis din veninde er den type, er det jo helt i orden. Du kan også arrangere, at der kommer en og danser poledance for jer. Det er også noget lidt andet end en mandestripper. Der er der også fokus på dansen, mens der overhovedet ikke er fokus på det med at smide tøjet. Det kan derfor også være en mulighed.