Et gulvfirma lige efter din smag

31 maj 2021 Johanne Hansen

Hvordan vælger jeg det rette gulvfirma til min opgave?

Når man skal renovere, bygge nyt eller bare reparere lidt på alt det gamle, kan det være svært at vide, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte – for hvad er lige den rette vej frem, og hvem skal man spørge til råds, når alt brænder på?

Derfor er det oftest en god idé at bruge et gulvfirma, der kan tage stilling til alle de dilemmaer, der kommer undervejs i sådan en gulv proces. Men som altid, er der rigtig mange om budet, og det kan være svært at spore sig ind på, hvem der er gode, og hvem der er dårlige.

Som udgangspunkt er ingen jo dårlige, men når det er sagt, kan du sagtens lave et “check off” skema, i forhold til, hvad du forventer af dit gulvfirma – på den måde bliver du sjælendt skuffet. 

1. check off:

Hvor meget erfaring har firmaet? Har de været på banen i mange år eller er de et nyopstartet firma? Begge dele har sine fordele, men én med erfaring har tit nogle flere fordele, da de har prøvet lidt af hvert og måske har nok værktøj i værktøjskassen til lige præcis dit gulv også. 

2. check off: 

Anmeldelser er også vejen frem, når man skal vælge gulv. Ligesom med så meget andet. Gå ind på Trustpilot og se hvad folk skriver om det pågældende gulvfirma eller spørg din nabo. En anden mening er altid bedre end firmaets egne reklamer, som jo kan bilde dig alt ind. 

3. check off: 

Værktøjet i maskineriet – hvad gemmer der sig? Har gulvfirmaet noget af det nyeste udstyr, så dine gulve ikke er 100 år om at blive lavet færdigt, eller er det noget gammelt udstyr, som kan tage tid? Det er værd at undersøge, inden du vælger gulvfirma.