17. december 2016 By Kenneth Kristensen Off

Få både kæmpe bamser og små søde tøjdyr via Petula.dk

Søger du bamser eller andre tøjdyr til dit barn eller måske dit barnebarn? Så skal du da søge videre på Petula.dk. Webshoppen indeholder et imponerende stort sortiment af bamser og andre tøjdyr. Og som et yderligere plus er disse alle uden skadelige stoffer og økologiske.

Krammebamser er perfekte til de helt små. Med en sådan får barnet en god ven, der kan trøste og berolige og som barnet kan fortælle sine hemmeligheder. Udvalget af disse er super stort og omfatter alt lige fra en en stor krammeand i neutrale farver på 32 cm og lavet 100 procent vagansk økologisk bomuld over hønen Rosa, der ganske enkelt er verdens sødeste håne, der rigtig godt kan lide at putte og kramme og at trøste børnene og til en varmepude bamse som blomst med speltkerner og med små snipper, de små elsker at pille ved. Men også bamse ænder som vrmepose, der kan holde dit barn varmt og hjælpe ham til at sove nemt eller lindre. Varmeposen kan varmes i mikro eller ovn, puttes ind i bamsen, så den er klar til at putte med barnet. Endnu en mulighed er en stor dejlig dingle abe bamse, der vil imponere de fleste børn med sin 48 cm og dingle lemmer. Eller hvad med en sommerfugl med vinger til pilfingre, der også er lavet med en en varmepude, der kan varmes. Og det hele er økologisk og med den højeste GOTS certificering.

Sikkerhed for dit barn

Det kan være svært at gennemskue og bamser, tøjdyr og andet legetøj kan have skadelig indflydelse på dit barns helbred. Men det skal du ikke bekymre dig om, når du handler hos Petula.dk. Webshoppen er netop startet, da familien bag selv havde udfordringer med at finde produkter til deres børn, som de var sikre på ikke var skadelige. Det har de nu gjort let. I shoppen er samlet varer som er økologiske og veganske, og som er fri for uønsket kemi, parabener, ftalater, forbudte hormonforstyrrende stoffer, parfume og andre allergifremkaldende stoffer. Ud over bamser og andre tøjdyr kan der i webshoppen købes ting som rangler, som børn elsker at pille og røre ved, barnevognskæder, der kan give dit barn noget at kigge på i barnevognen, puder til børneværelser, som der både kan soves på, men også kan bygges slotte med samt en udvalg af spilledåser, der kan bidrage til at få barnet til at slappe nemmere af.

Og så er der altid hurtig levering hos Petula.dk, du har naturligvis 2 års reklamationsret og så er der altid nem kontakt via mail og telefon hos Petula.dk.