Få lavet dit logo af en grafiker

16 marts 2020 Lotte Hindsberg
Få lavet dit logo af en grafiker

Din visuelle identitet har stor betydning for hvordan du og din virksomhed bliver opfattet af kunder der ikke allerede kender dig og det din virksomhed står for. Derfor er det vigtigt at have det rette logo og visuel identitet. Det er din mulighed for at gøre et godt første håndsindtryk og hvis dit logo ikke fungere eller er sjusket udført efterlader du et dårligt udtryk. Vi har alle stået i en boghandel og kigget på bøger. De bøger hvis omslag ser kedeligt ud lægger vi tilbage. Det samme gør sig gældende med dit visuelle identitet. Derfor er det ikke noget du skal overlade til hvem som helst eller tro at du selv kan gøre det med et af de gratis programmer der er på nettet. Det er det forkerte sted at spare. 

Samarbejd med en grafiker om din visuelle identitet

Når du skal have udarbejdet din visuelle identitet, er det en god ide at finde en grafiker. Det kunne f.eks. være logoshop.dk. En grafiker er uddannet til at udforme visuelle identiteter, logo og andet markedsføringsmaterialer med udgangspunkt i, hvad du som virksomhed gerne vil udtrykke. Det er vigtigt at du via dit logo mm. udtrykker det, du som virksomhed står for. Er du et ungt innovativt firma der appellere til det grønne segment, er det det dit logo skal udtrykke. Omvendt er dine kunder ældre og konservative er det, du via dit visuelle identitet skal udtrykke, så de får lyst til at kontakte dig.

Dit logo bør være enkelt og nemt at huske og det skal være udformet så det kan passe til en telefon, hvor det max er 1 cm. stort og det skal kunne bruges til forskellige reklamer, til din hjemmeside og hvis ønsket på en kæmpestort Billboard plakat. Det er ikke nogen nem opgave og derfor er det vigtigt at benytte sig af en professionel.