Gulvafslibning Ishøj? Find din lokale gulvmand online

04 oktober 2018
Gulvafslibning Ishøj? Find din lokale gulvmand online

Et slidt trægulv er ikke kønt at se på – og på grund af de mange splinter, slidt træværk har entendens til at danne, er det heller ikke særlig rart at betræde. Hvis du mistænker, at dit trægulv er slidt, kan du læse med her.

Hvordan ved jeg, at mit trægulv er slidt?

Som hovedregel er et trægulv slidt, når man får fornemmelsen af, at det stadig er snavset, selv om man har vasket det meget grundigt. Dette skyldes, at gulvet ikke længere er afvisende over for støv, smuds og spildte væsker, fordi den beskyttende hinde af olie eller sæbe er slidt af. Du vil opdage, at der danner sig tydelige spor af slid, der hvor gulvet benyttes mest – disse spor består af nedtrådt støv, som indlejres i træværkets overflade.

Hernæst vil du erfare, at spildte væsker ikke så let lader sig tørre op – gulvet suger dem til sig, i stedet for at afvise dem. Dette fører til, at spildt kaffe, te eller rødvin vil danne skjolder i gulvet, som ikke kan vaskes bort. Når først gulvet er nået hertil, er der kun én ting at gøre, hvis du ønsker et flot og ensartet gulv: At få foretaget en gulvafslibning.

Du kan finde din lokale gulvsliber på Gulvkanonen.dk