Hvor trænger du til hårfjerning henne?

07 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er en del af vores natur, at vi skal have hår på kroppen.

Vi kommer trods alt fra aberne, og med tiden har vi så bare mistet den store pels, men derfor er vi mennesker stadig dækket med hår over det meste af kroppen, men de er bare så små og næsten gennemsigtige, at vi ikke bemærker dem – over det hele.

Men det er meget forskelligt fra person til person, og det kan også variere fra område til område.

Nogle mennesker kan nemlig have svært ved at gro et skæg, men siden de var teenagere, har de haft stride hår på ryggen.

Fra naturens side er det meningen, at vi skal være sådan, for når vi skal i kamp eller bliver bange, så rejser hårene sig på kroppen, så vi kommer til at se større og mere faretruende ud, så vi kan skræmme kombattanter væk.

Men det har vi ikke rigtig brug for at gøre længere, og nu er de hår måske til gene.

Man kan have brug for meget og lidt hårfjerning

For kvinder er det især feminint at fjerne hår fra arme og ben, så dem fjerner de tit; så er der også intimbarberingen, som man tager sig af.

Men det er ikke altid, at man kan klare det selv, så man tager til hårfjerning, hvor det kan gøres på en mere permanent vis.

For man kan jo sige, at hvis man ikke ønsker hår de givne steder, så kan man jo alligevel betale sig fra, at man får dem fjernet permanent, så man ikke resten af livet skal bruge tid, kræfter og penge på at holde dem væk.

Det samme gælder jo også for mændene, for selvom det kan være sexet med hår på brystet for eksempel, så er det knap så sexet med stride, sorte hår på ryggen.

Uønsket hårvækst skal væk og kan gøres her: https://inviocare.com/behandling/permanent-haarfjerning/