29. november 2016 By Astrid Pedersen Off

Klikko – et troværdigt SEO firma

SEO har aldrig været større, end det er nu. Såvel større virksomheder med mange år på bagen som nystartede iværksættere med fokus udelukkende på online salg har brug for at kunne positionere sig i diverse søgemaskiner – Google, Bing eller Yahoo, for blot at nævne de tre største. Hvis man ikke som minimum er placeret på side 1 hos Google på de søgeord, man ønsker at blive fundet på, står det skidt til. Og man skal helst ligge i top tre, hvis man vil gøre sig håb om at sælge noget. Mange benytter sig af Google AdWords, men det er omkostningsfuldt, og grundet adblockerens fremkomst i mange browsere er det også risikabelt at satse på, at man via AdWords når helt ud til sit publikum på Google.

 

SEO er en langt mere sikker og troværdig vej til toppen af diverse SERPs (Search Engine Result Pages, listerne over søgemaskinernes resultater for bestemte søgetermer). Med SEO (Search Engine Optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk) er du sikker på, at alle, der søger på dit produkt eller din ydelse, finder dig. Og med god, effektiv SEO er du også sikker på at rykke hurtigt til tops – og blive der.

 

I første omgang er det vigtigt, at du sørger for, at din side er optimeret i henhold til søgemaskinernes krav. I disse tider er det for eksempel vigtigt, at dine nøgleord fremgår klart af såvel brødtekst som produktbeskrivelser, at dine overskrifter er klare og sigende (og helst også indeholder nøgleordene), at dine links er forsynet med tags, som fortæller hvor de fører hen, og at dine billeder ligeledes er tagget op – også gerne med nøgleord. Samtidig er det en god idé at kaste et kritisk blik på strukturen – er din side logisk og intuitivt bygget op, så den leder en potentiel kunde til konvertering gnidningsfrit? Har du klare og tydelige knapper, menuer og andre elementer, som fortæller, hvad kunden kan foretage sig på websitet eller i webshoppen? Er kunderejsen nem og behagelig?

 

Klikko.dk hjælper gerne med en gennemgang af din site for at sikre, at din onsite SEO er helt optimal. Dernæst kan Klikko i kraft af sin status som SEO firma tilbyde endnu et boost til din SEO: Offsite SEO via linkbuilding fra et ekstensivt netværk af blog sites, som alle er placeret på danske domæner og med danske ip-adresser. Backlinks fra Klikkos blognetværk sikrer dig en højere placering på Google hurtigt og effektivt. Det er links af høj kvalitet fra et netværk med høj troværdighed hos Google – og det smitter af på dit site!