Lav en sandkasse med sand af kvalitet

15 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er noget så klassisk at lave en sandkasse til de små derhjemme, og det praktiske med sådan et legeredskab som sand er, at man kan bruge det i mange forskellige aldre fra, at man er helt lille og lave sandslotte med spande, til at man laver sirlige tunneller med soldaterfigurer i en senere alder.

Derfor er materialet ikke bundet til et bestemt alderssegment, som man ser det med så meget andet legetøj.

Det kræver dog, at man har at gøre med noget sand af god kvalitet, som man kan anskaffe sig.

For det er ikke sådan noget sand, som man kan grave efter i undergrunden derhjemme og håbe at få fat i, som man så skal si ren.

Man skal heller ikke begynde at tage ned til stranden og tage sand med hjem, for det kan for det første være, man ikke må det, og så er der formentlig bakterier, dyr og alt muligt andet i det.

Lav den perfekte sandkasse med det bedste sand

Et godt forslag i den forbindelse er sådan set, at man bør se efter et firma, der sælger sand og grus i Skive, for de er meget kendte for at have god kvalitet af begge dele, som man kan købe sig.

Så får man det fineste sand, som man kan si mellem fingrene uden klumpet i sig.

Så er det ellers bare med at konstruere den sandkasse, når man har sandet på plads, så man kan øse det i sandkassen, når den står færdig.

Er man smart, så sørger man for at lægge låg på sandkassen, når man ikke bruger den, så der ikke ender løse blade, skrald og andet nede i sandkassen.

Sådan undgår man også, at områdets katte tror, at der er lavet en stor kattebakke til dem.

Vidundersandet her er til den perfekte sandkasse!