Med et ingefærshot får du et boost til resten af dagen

03 marts 2017 Kenneth Kristensen

Er der noget bedre end lige at få et kick om enten morgenen eller om eftermiddagen til at klare enten dagens opgaver eller de sidste timer på arbejdet. Dette kan du få med et ingefærshot, også kaldet et gingershot.

Ingefær, eller ginger, og de virkninger man kan opnå ved at indtage dette, er virkelig noget, som danskerne har fået øjenene op for. Ingefær har i rigtig mange år været populært og meget brugt i asiatiske lande som Kina og Indien. Men nu er det altså også udbredt at indtage det i Europa og Danmark. Du kan indtage ingefær på flere forskellige måder. Dette kan være i kapsel eller pulverform og dermed direkte. Men også i maden, hvor du også kan bruge pulver eller frisk ingefær. For ingefær er super velsmagende i specielt asiatisk inspireret retter eller måske i bagværk. Man kan dog altså også indtage ingefær i shots eller i juice. På bloggen Ingefærshots.dk kan du få masser af inspiration til at lave din egen favorit shot eller din favorit juice med ingefær.

Du kan finde opskrifter til ingefærshot med lakrids, med æble, med citron og honning, med citron og appelsin, med gulerod, og med det eksotiske rosmarin og gurkemeje plus en med rødbede, der virkelig giver en super flot farve. Faktisk kan du også finde en opskrift til ingefærshot med chili. Med sidstnævnte kan du virkelig få sat gang i systemet, og er super god, hvis du har elsker at få renset ud i systemet. Er du mere til juice, kan du på Ingefærshot.dk få masser af gode råd til hvordan laver super god juice. Dette lige fra opskrifter og til hvilken slags juicer, du skal bruge.

Og husk at du med ingefær, ifølge flere undersøgelser, kan hjælpes mod en lang række ubehag. Dette er blandt andet mod oppustet mave, tarmbesvær, muskel- og ledsmerter, og faktisk kan du også tabe dig ved at indtage ingefær, da dette sætter forbrændingen op.