Nedskæring af metalskrot ved afhentning

20 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Det er meget rart, at man kan få hjælp med at komme af med ens metalskrot i Struer, hvilket vil være vores udgangspunkt for denne artikel, hvis man selv har problemer med det.

Dette gælder både, om man er en større virksomhed, eller hvis man er en privatperson her i Jylland, som har meget metalskrot, som man skal af med.

Og hvis man så ligefrem kan få lidt penge for, da der jo kan være penge i det, så er det også værd at tage med.

Det er ikke lige til at stille ned som storskrald til afhentning, og i ens affaldscontainer er der heller ikke plads til så meget metal, som man ligger inde med.

Det er heller ikke lige muligt for dig at køre ned med det på genbrugsstationen, og det ligger jo og forurener hjemme hos dig, så du vil gerne have, at der er nogle, som der kommer og henter det.

Metalskrottet skal lige tilpasses til afhentningen

Men måske er metalskrottet her i Struer ikke sådan nogle bærbare elementer, som man lige kan løfte og tage med sig.

Det kan jo være et legestativ, som der fylder virkelig meget, der er rustet op og skal fjernes.
I sig selv fyldet det stativ en hel del nu, som det står udfoldet, så det er klar lettere, hvis man kunne demontere det og skille det ad først.

Det kan man heldigvis få udført i form af nedskæring af metalskrot fra samme firma, der vil hente det for en, så det bliver markant lettere at have med at gøre, når man skal transportere det.

Det er jo ikke sikkert, at man selv har værktøjet til den nedskæring, så man netop skal få dem, der henter det, til at gøre det for en – det er da at slå to fluer med ét smæk!