Oplev Cuba før det er for sent

Oplev Cuba før det er for sent

Oplev Cuba før det er for sent, siger man, og det er til dels rigtigt. Landet, der i mange år har oplevet strenge sanktioner, er nu ved at blive mere tilgængeligt, ikke mindst for amerikanske turister. Det vil gøre, at landet kommer til at forandre sig meget, og hvis du gerne vil opleve Cuba, som det var engang, skal du skynde dig at tage af sted nu. For cubanerne betyder det dog også, at de får en bedre levestandard, hvor de får lettere adgang til en lang række forskellige ting. Det vil derfor ikke kun være dårligt for dem, at der kommer flere turister. Og alle de smukke ting ved Cuba forsvinder ikke bare på en dag.

Et rejsebureau, der har stor erfaring med at arrangere Cuba rejser, er Jesper Hannibal. De har i en årerække sendt danskerne til Cuba med stor succes. De har flere forskellige rundrejser, hvor der er fokus på en lang række forskellige ting. Det vil derfor være nemt for dig at finde en rundrejse, hvor du kan lave lige præcis de ting, der passer til dig. det kan for eksempel være opleve kulturen, naturen og det venlige og smilende folkefærd på øen.

Hvis du er frisk på et eventyr, er rundrejsen Suprisingly Cuba lige noget for dig. Der kommer du blandt andet til at besøge hovedstaden Havana, en kakaoplantage og tager på vandretur. Det er en tur, hvor du ikke kan forvente, at alt går præcis efter planen. Det er derfor ikke for dem, der godt kan lide at vide, at der er styr på tingene hele vejen igennem.

Hvis du gerne vil slutte turen af med et strandophold, er der altid mulighed for det. Det er en god måde for dig at komme helt ned i gear, inden du skal hjem og få fordøjet nogle af de mange indtryk, som du har fået.