Råd til ny bil med et fordelagtigt bil lån

02 september 2019 Astrid Pedersen
Råd til ny bil med et fordelagtigt bil lån

En familiebil, som måske kører mange hundrede kilometer inklusive flere småture hver dag, skal kunne holde til lidt af hvert. Samtidig er det vigtigt, at du kan stole på familiens køretøj, og ikke har betænkeligheder ved at sætte familiens medlemmer ind på for- og bagside for at køre kortere eller længere distancer.

Når en bil bliver gammel og slidt, vil man dog desværre opdage, at bilens dele slides og derfor skal skiftes ud. Dette betyder i praksis, at bilen oftere og oftere står af, og skal tilbringe længere og længere tid på værkstedet med mellemrum, som bliver kortere med tiden. Når bilen til sidst tilbringer mere tid hos mekanikeren end i familiens garage – eller på vejene – begynder man helt naturligt at overveje at skifte bilen ud. Men skal det være med en nyere model, eller en brugt én af slagsen?

Ny bil – flere fordele end ulemper

Det kan være fristende at købe en brugt bil kontant, idet disse jo som regel er til at betale. Du skal blot være forberedt på, at der ikke vil gå langt tid, før du står i en lignende problematik igen. Og ville det ikke være rart med en helt ny bil, hvor der trods alt går flere år før de enkelte dele begynder at sætte ud?

Måske tænker du, at en ny bil er dyr. Det har du for så vidt ret i – nye biler i Danmark er belagt med så høje skatter og afgifter, at det er de færreste almindelige mennesker, som kan betale kontantprisen på en ny bil. Derfor findes der særlige bil lån, hvor långiver har sikkerhed i bilen, og derfor kan tilbyde bedre renter og højere lånebeløb end det er tilfældet med et almindeligt forbrugslån.

Du kan finde dit nye bil lån hos Ikano Bank på https://ikanobank.dk/laan/billaan