Sådan gør du din terrasse mere indbydende

07 juni 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Som mange andre tilbringer du sikkert meget tid på din terrasse. Uanset om du slapper af med en god bog, drikker en kold drik eller er vært for en sommergrillfest, skal din terrasse være et indbydende og behageligt sted. Her er nogle tips til at gøre din terrasse mere indbydende:

Overdækket terrasse

Overdækket terrasse

Det kan være svært at finde Overdækket terrasse inspiration på nettet. Det er de færreste blogsider som skriver om noget så specifikt. Heldigvis har du fundet frem til det rette indlæg!

Herunder har vi oplistet nogle forslag til, hvordan du kan gøre din overdækkede terrasse mere lækker:

  • Gør rent. Det lyder måske meget banalt, men mange folk tænker ikke over det. En terrasse kan meget hurtig blive beskidt når den konstant er udsat for vejrets forhold. Ved at gøre den rent, vaske fliser og evt. tørre vinduer af og evt. fjerne skrald, kan du få din terrasse til at se meget mere indbydende ud
  • Tænk over indretningen. Der er mange fordele ved at have en overdækket terrasse. Blandt andet kan du med fordel være i læ for regn og derved nyde den friske luft, selv på dage hvor vejret ikke er optimal. Overvej om du burde have puder, tæpper eller andet liggende klar til afbenyttelse, for at gøre det mere hyggeligt
  • Tænk over belysningen. Mange folk tager belysning forgivet. Men ved at tilføje noget varmt belysning, såsom levende lys (fakler, stearinlys eller andet) eller lamper med lys der er i den lavere ende af kelvinskalaen, kan du øge hyggen markant.

Altan

Selvom en altan ikke er det samme som en terrasse, virker mange af de samme principper også her.

Du kan derfor stadig med fordel gøre din altan rent, tænke over indretningen og belysningen. Bor du i en lejlighed med plads mangel, kan det også være et godt sted at placere planter eller blomster, som måske ikke har plads til at være indenfor. På en måde kan du nyde synet af noget grønt, uden at skulle gå på kompromis.