Se at få gemt den pakke fra Love Lingeri!

08 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er jo intet i vejen med at handle fra https://www.love-lingeri.dk/ , og det er på ingen måde pinligt heller, men uanset hvor man køber noget, hvis det skal gives som gave, så vil man jo ikke have, at modtageren opdager, at man har købt noget derfra, hvis det skal blive en god overraskelse.

Det kan især blive svært, hvis man bor sammen, men der er heldigvis flere ting, man kan gøre i den sammenhæng.

Eksempelvis skal man sørge for at betale med en konti, som den endelige modtager ikke har adgang til.

Dernæst kan det være smart at få pakken leveret til en pakkeboks eller en ven, så man kan hente den, når man har tid, så pakken ikke kommer hjem til en selv, hvor ens kone, der skal have pakken, modtager den eller ser den og bliver mistænksom.

Det kan ske, selvom det er en diskret indpakning.

Pakken fra Love Lingeri skal gemmes godt af vejen

Det kan nemlig gøre din kone ret så mistænksom, hvis hun får antydning af, at du ikke alene har hemmeligheder for hende – selvom det jo er OK at have et privatliv – men at man måske også har købt noget ret så frækt og personligt.

På den måde er det ekstra svært at give en gave, uden det kan vække den forkerte mistanke.

Du skal også finde en måde at pakke gaven ind på, uden det bliver opdaget, og det skal også foregå på en naturlig måde, hvor konen ikke ser dig oppe midt om natten for at lave noget, der kan virke som noget lyssky.

Gør det derfor, hvor du har fri, eller under påskud af at lave noget andet i garagen i en fridag, hvor du så pakker den ind.

Desuden skal man jo undgå, at familien eller børnene ser det, for udover det så kan være lidt pinligt, så kan den slags også starte forkerte rygter.