Skab balance i forholdet med parterapi i Hellerup

02 september 2020 Astrid Pedersen

Er du tæt på at give fortabt over for dit parforhold – og er du overbedst om at din partner har det på nøjagtig samme måde? Så kan det være at parterapi er noget for jer.

Hvis I begge nærer et oprigtigt ønske om at få parforholdet tilbage på rette spor – og allerhelst også få det til at køre på skinner – kan et parterapi forløb hos en dygtig psykolog eller psykoterapeut gøre underværker. Det vigtigste er at I begge har motivationen, og deler et fælles mål om forholdets fremtid. Så vil en parterapeut med sikkerhed kunne hjælpe jer med at nå dette – og også mere til.

Hvad laver en parterapeut?

En parterapeut er som regel en uddannet psykoterapeut eller autoriseret psykolog som har specialiseret sig inden for parforholdet. Man kan godt sige at det er forholdet mellem to mennesker som er i fokus gennem et forløb hos en parterapeut – ikke de enkelte parter.

Når det så er sagt skal man dog holde det forhold for øje at der skal to til en tango. Et parforhold består af to enkelt individer – og derfor er det parterapeutens opgave at have øje på såvel hver enkelt part i forholdet som på de spændinger og dynamikker som udgør dette forhold.

Dette lyder måske som en svær balance gang hvor det kan være vanskeligt at forholde sig upartisk. Men en dygtig og erfaren parterapeut mestrer kunsten at holde øjet på bolden – ikke på manden (eller kvinden). Og den rigtig kompetente parterapeut sørger for i så vidt muligt omfang at formidle erkendelsen og indsigten videre til klienterne.

Hvor finder jeg en erfaren parterapeut i Hellerup?

Hvis du ønsker at gå i parterapi i Hellerup sammen med din partner kan I med fordel vælge Camilla Wisøfeldt. Du kan læse mere om parterapi og Camilla Wisøfeldt på https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/