Spar penge på dit boligkøb ved hjælp af en boligadvokat

04 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Det kan virke meget overvældende at købe en ny bolig, især fordi det har så store økonomiske konsekvenser. Derfor kan det virke forkert at bruge penge på en boligadvokat, men i virkeligheden kan du spare mange penge ved at hyre en boligadvokat til at hjælpe dig igennem hele boligkøbsprocessen. Som eks. at benytte dig af eboligadvokat.dk. 

Din boligadvokat er en jurist der har specialiseret sig i køb og salg af bolig og han kan dermed råde og vejlede dig, så du ikke alene undgår de værste fælder, men også har mulighed for at spare mange penge. Det gælder både dit dit boliglån og prisen på boligen.

eboligadvokat

De vigtige forhandlinger

De fleste ved at der er penge at spare ved at forhandle med sælger og få et nedslag i prisen. De fleste glemmer desværre, at der også er penge at spare ved at forhandle med banken. De fleste har så stor respekt for banken at de glemmer at det er en forretning på lige fod med alle andre og derfor kan du også forhandle, når det kommer til dit boliglån.

Der kan være mange penge at spare ved at forhandle og får du ikke de fordele du havde forventet, så få din boligadvokat til at anbefale andre banker eller lokalafdelinger og tag et møde med dem. Det er samtidig vigtigt at huske på at din bankrådgiver er ansat af banken og derfor ansat til at sikre at banken får den bedste handel. Du kan også med fordel få din boligadvokat til at forhandle på dine vegne. Det glæder både når det drejer sig om banken, men også med sælger.

Når der skal forhandles med sælger kan du også med fordel gøre brug af din boligadvokat. Det gælder sig både om prisen på din bolig, men også om overtagelse og andre fordele.