24. marts 2017 By Kristine Wiese Off

Undgå uforudsete udgifter med hjælp fra en boligadvokat

At anskaffe sig en ny bolig er en stor investering, som kræver, at man har sikret sig selv og sin familie godt nok økonomisk. I dag er boligpriserne høje, men heldigvis arbejder ofte begge parter i et parforhold. Mange mennesker i et parforhold vælger dog i dag at undlade at blive gift, og nogle har børn fra forhold med tidligere partnere. Det kan derfor være en god idé, at få Hviid Boligadvokater til at vejlede om samejeoverenskomster, så man har styr på, hvad der skal ske, hvis uheldet er ude.

Ved valg af rådgivning hos Hviid Boligadvokater har du sikret dig, at du som køber får den bedste rådgivning. Hviid Boligadvokater har boligadvokater i hele landet, heriblandt en afdeling i Århus, så du vil altid kunne få hjælp, hvis du står og søger en boligadvokat i Århus – eller ethvert andet sted i landet.

Hos Hviid Boligadvokater gennemgår vi købsaftalen for dig for at sikre os, at den er udformet så betryggende og sikker for dig som overhovedet muligt, så du undgår ubehagelige overraskelser og eventuelt uforudsete udgifter efter endt handel.
Vi gennemgår blandt andet også tilstandsrapporten og vejleder dig om ejerskifteforsikring. Oftest har sælgeren fået udarbejdet en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport, som giver et indblik i boligens funktionsdygtighed. Hviid Boligadvokater vejleder dig om indholdet af rapporterne, og vi hjælper dig med at vurdere, om de viser nogle særlige forhold, som der skal kigges nærmere på. Det kan nogle gange være en fordel som køber at få sin egen byggesagkyndige til at kontrollere boligen. Derfra kan Hviid Boligadvokater vejlede dig ud fra de samlede resultater.
Hviid Boligadvokater vejleder dig derudover om ejerskifteforsikring og konsekvenserne heraf. Det er vigtigt at kende til muligheden for at rejse krav mod forsikringsselskaber eller andre, hvis der er mangler ved ejendommen, som man først opdager, når man er flyttet ind. Der kan nogle gange være behov for at indhente alternative tilbud på ejerskifteforsikringer, og også her kan Hviid Boligadvokater være behjælpelige med rådgivning og vejledning.

Du er altså sikret et smertefrit køb af bolig, hvis du vælger at henvende dig til Hviid Boligadvokater og få juridisk støtte. Derudover undgår du ubehagelige overraskelser, når købet er gået i gennem. Dette kan let forekomme, hvis man ikke får hjælp til at gennemgå købsaftalerne, da det er utroligt nemt at skjule fejl og fælder i kontrakten. Det er også vigtigt at få gennemgået og tjekket de øvrige papirer, som følger med ved køb af bolig.