Vil du stifte et anpartsselskab? – Hviid Advokater yder kompetent juridisk rådgivning

Hos Hviid Advokater er de specialister i bl.a. erhvervsjura og selskabsret og kan yde dig kompetent juridisk rådgivning, hvis du f.eks. står og skal stifte et anpartsselskab. Hvad enten det er første gang, du stifter et anpartsselskab, eller du har prøvet det før, så er det altid en god idé at få advokatbistand for at være helt sikker på, at dokumenter bliver udfyldt korrekt, og der bliver foretaget de nødvendige registreringer. Det kan en advokat fra Hviid Advokater alt sammen hjælpe dig med – oven i købet til en fast, lav pris på 1.800 kr. eksklusiv moms, hvilket er en yderst konkurrencedygtig pris sammenlignet med andre advokatfirmaer. En anden fordel ved at vælge Hviid Advokater er, at det er et landsdækkende advokatfirma med lokalafdelinger i f.eks. Silkeborg, Herning, Esbjerg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Roskilde, København og Odense, så uanset hvor i Danmark, du bor, kan du altid finde en afdeling nær dig.

Hvad kræves der for at kunne stifte et anpartsselskab?

Et anpartsselskab kan ejes af en eller flere personer, og andre selskaber kan også eje hele eller en del af et anpartsselskab. I et anpartsselskab ejer du en del af selskabet, og du hæfter kun for den andel, du ejer. Du risikerer dermed ikke at sætte din bolig, bil eller andre personlige værdier på spil. Når du opretter et anpartsselskab, skal ordet ’anpartsselskab’ eller ’ApS’ indgå som en del af selskabets navn. For at stifte et anpartsselskab kræves der et indskud på 50.000 kr. i startkapital, og selskabskapitalen kan enten foreligge kontant eller som indskudte aktiver (aportindskud). Der er en fast procedure, som følges, når man stifter et anpartsselskab, og den kan opdeles i tre faser. Først skal der udarbejdes et stiftelsesdokument, som indeholder oplysninger om selskabets vedtægter, og hvordan du har tænkt dig at skaffe startkapitalen. Herefter skal der skrives et dokument, som angiver, hvem der ejer de forskellige kapitalandele i selskabet. Til sidst skal selskabet anmeldes til registrering hos Erhvervsstyrelsen.

Stiftelse af anpartsselskab fra dag til dag

Hos Hviid Advokater er de online med Erhvervsstyrelsen og stifter selskaber fra dag til dag – hurtig og effektivt til din tilfredshed. På hjemmesiden Hviidadvokater.dk kan du downloade stiftelsesskemaet og sende det til advokat Jesper Hviid jh@hviid-advokater.dk. På hjemmesiden finder du også mere information om stiftelse af anpartsselskaber. Hvis du ønsker en samtale med en advokat fra firmaet, før du beslutter dig for, om Hviid Advokater skal hjælpe dig med stiftelse af ApS, så kan du booke en gratis, uforpligtende samtale via kontaktformularen på hjemmesiden.